Blogia
sinescuela
¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres

Marató amb Nadó

Som un grup de mares que vam iniciar fa uns mesos un projecte anomenat “Marató amb nadó”. La idea era ajuntar-nos per organitzar una passejada que cridés l’atenció de la societat sobre les dificultats que ens trobem les mares i els pares per tenir cura dels nostres infants: Volem que aquestes dificultats deixin de resoldre’s a nivell individual i en l’àmbit domèstic i que les solucions també es proposin des de l’àmbit públic.
Aquest projecte es va presentar al Premi Mª Aurèlia Capmany que otorga l’Ajuntament de Barcelona i va resultar guanyador! Per a tirar-ho endavant, s’han anat realitzant reunions de debat i organització de l’event i ara estem en la recta final de l’organització.
Durant aquest temps, hem anat adonant-nos que diverses entitats porten temps treballant en la mateixa línia, i estem convençudes que la “Marató” ha de servir com una oportunitat per donar més visibilitat a aquest treball i aprofitar els recursos de totes i tots. Per això, us proposem una trobada de presentació de la “Marató amb nadó”, per conéixer-nos, aclarir dubtes i pensar junts de quina manera podem aprofitar-ho per aconseguir unes millors condicions de vida per les famílies i els seus fills i filles.
A més, l’Associació Quetzal, editors de la revista “Viure en família” i del portal viureenfamilia.com, que col·laboren amb nosaltres, aprofitaran per informar breument de la situació de la Coordinadora per unes noves polítiques familiars i de les Jornades que organitzen per a la propera tardor.
La reunió de presentació serà:
Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison (Sant Pere més Baix, 7, 2ª Planta).
Grup de mares “Marató amb Nadó
¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.
¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres

1 comentario

nu -

30 jul 2007 06:51:35
A mi tot plegat em fa un xic de tuf a opus dei, i el fet de que guanyeu un premi de l'ajuntament tampoc es massa tranquilitzador.

També em sorpren que sols vinculeu les vostres reivindicacions a la matenritat bioloògica, deixant de bande els pares adoptants, o les famílies monoparentals. Vaja que se us nota d'una hora lluny que en el fons defenseu sols la família tradicional i el model de fomentar la natalitat, en un mòn en el qual la sobrepoblació comença ja a ser un problema molt palpable.

Crec que s'ha d'ajudar a que tothom tingui una vida digna, i tots els infants deurien disposar de les mateixes oportunitats, per tal que en el dia de demà tots poguem ser iguals. Però d'aqui a fomentar la natalitat hi ha un abisme. S'ha d'ajudar a les famílies, però a totes, no sols a les tradicionals.

Que baixi la tassa de natalitat en un mòn superpoblat es positiu. Ja hi ha països que tenen una natalitat que compensa la nostra baixa natalitat. Tot i la disminució de naixements, la immigració ha fet que s'hagin de construïr més escoles de manera que les epnsions, tret de malversació estan garantides.
¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres